Najboljše popuste najdete v naši aplikaciji.
Namesti
Tommy Hilfiger in Calvin Klein ekstra -30 % na vse Prikaži >>

 

ZOOT vam ustreza

Smo modna e-trgovina iz Češke, ki svoje stranke ljubeče odeva v stil že od leta 2010. Trenutno delujemo v 14 državah po Evropi: Nemčija, Italija, Španija, Slovenija... no, morda bi bilo lažje našteti kje (zaenkrat) nas ni :)

Iz majhne pisarne v središču Prage z eno IKEA polico smo z leti zrasli v veliko profesionalno skladišče (na obrobju Prage - res se nismo mogli več umestiti v center) z več kot 1.000.000 artikli na zalogi od 300+ svetovnih blagovnih znamk, za katere jamčimo izvirnost na vsakem koraku.

ZOOT brez tveganja

zoot-brez-tveganija

Veselje ne čaka in kar vam danes ustreza, ne odlašajte na jutri. Temu sledimo (ne le) v našem skladišču, zato vaše naročilo odpošljemo na dan, ko ga oddate. Vse, kar morate storiti, je, da se usedete, izberete svojo novo obleko (tudi na svojem mobilnem telefonu v naši priročni aplikaciji ZOOT) in počakate, da pozvoni poštar. No, če se slučajno ne zaljubite (v outfit, ne v poštarja), imate polnih 30 dni časa, da nam naročeno vrnete.

ZOOT iz "srca" 

zoot-iz-srca

Z leti se je naša ljubezen do mode začela materializirati v lastnih blagovnih znamkah, kolekcijah in projektih. V ZOOT-u boste našli tudi kose, ki jih oblikujemo (in seveda tudi nosimo) neposredno mi - ZOOT-ovci. Na primer kakovostni osnovni ZOOT.lab ali ročno izdelani čevlji po zadnjih trendih OJJU.

Kaj vas čaka v ZOOT-u?

zoot-aplikacija

  • Mobilna aplikacija, ki vam omogoča, da imate najboljše ponudbe in vse svoje nakupe v žepu.
  • Pri naročilu do 11:00 ure je standardni rok dostave 3 delovne dni.
  • 30 dni za vračilo nezadovoljivih kosov300+ blagovnih znamk, v katerih lahko vsak najde svojo najljubšo.
  • Več kot 1.000.000 izdelkov na zalogi, pripravljenih za pošiljanje neposredno vam.
  • In še veliko drugih popustov in ugodnosti, ki jih je bolje izkusiti na lastni koži kot le prebrati - ZOOT vam bo prav prišel!
Na vrh